Proizvodi

Kontaktiraj nas

Ime: Mr.Alex

Tel: 86-29-8918-1410

86-187-0910-6130

Email: sales@fengzusw.com

Skype: fengzusw

WhatsApp: + 86-135-7241-4292

Tvornica ulja u morskoj brašni, ulje u obliku niske cene

more krkavine ulje Tvornica ulja u morskoj brašni, ulje u obliku niske cene

Sečevo ulje morske bukve nosi ulje koje se uzima od voća i semena kroz ekstrakciju SFE-CO_2. Ima mnogo koristi i koristi za ljude i može se naći u mnogim industrijama. FZBIOTECH, kao proizvođač biljnog ulja, posvećuje snabdevanje najboljeg kvaliteta 100% čistog ulja semena uljane bukve u celom svetu. Za dugoročnu saradnju dostupan je besplatan uzorak.Chat Now
Opis

Osnovna infromacija uljarica sjemena morske mrlje

Porijeklo: Kina

Način ekstrakcije: SFE-CO_2 ekstrakcija

Izgled: bistra crna tečnost

Del biljke: Voće i seme

Sadržaj: 15% zasićene masne kiseline, nezasićena masna kiselina 85%


Uvođenje ulja semenskog morskog mrlja

Seabuckorn, vrsta bobičastog bilja, pripada Hippophae u Elaeagnaceae. Seabuckthorn je zasadio u mnogim dijelovima Kine koji je poznat kao lepo drvo vrste vetrovka i peska. Prilično se primjenjuje u proizvodima za zaštitu zdravlja.


Funkcija ulja semenskog morskog mrlja

Ulja iz semenki i pulpe sećanja se značajno razlikuju u sastavu masnih kiselina. Iako su α-linolenska kiselina i linolna kiselina glavne masne kiseline u semenu ulje, ulje od morske rakije sadrži oko 65% kombinovane monounsaturated fatty kiseline, palmitoleinske kiseline i palmitinske kiseline zasićene masne kiseline. Nekoliko drugih biljnih ulja sadrže sličnu količinu ovih masnih kiselina. I semena i celulozna ulja su bogata tokoferolima i biljnim sterolama. Pored toga, ulje pulp sadrži posebno visok nivo karotenoida.

Jedinstvena terapeutska svojstva uljarica uljarica objašnjena su skoro neverovatnim brojem obogaćenih bioaktivnih komponenata. zrele bobice morske bučke sadrže više od 190 vrsta bioaktivnih supstanci, od kojih 106 se javlja u bobičastom ulju. ovaj broj uključuje šest različitih vitamina, vitamina i vitamina, 22 masne kiseline, 42 vrste lipida i 36 vrsta flavonoida i fenola. do sada je farmakološka dozvola za ulje morske rakije obnovljena pet puta od kada je prvi put odobrena kao lek za proizvodnju i korišćenje od strane ministarstva zdravlja bivšeg nas. Osim problema vezanih za ulceracije i zapaljenja gastrointestinalnog ulaza, ulje od rakovice se koristi i za lezije kože, za lečenje opekotina i drugih problema sa kožom, uključujući rozacea i ekcem, aterosklerozu, eroziju grlića materice, visok krvni pritisak itd.


Sertifikat analize

Seabuckthorn Seed Oil.jpg


Grafikon protoka

Seabuckthorns Oil.jpg


Isporuka i skladištenje

Isporuka: Sea / Air Shipping & International Express

Vrijeme isporuke: 2-3 radna dana nakon plaćanja

Pakovanje: 30ml / 50ml / 100ml: amber staklene bočice, 1kg / 5kg: aluminijumski bubanj

25kg: plastična burad (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: bubnjevi za lim (56cm 2 * 90cm)

Skladištenje: Odvojeno od jakog svetla i toplote.

Rok trajanja: 24 meseca

Seabuckthorns Oil.jpg

Seabuckthorns Oil.jpgKompanija

Seabuckthorns Oil.jpg

Seabuckthorns Oil.jpg

Xi'an Fengzu Biological Technology Co., Ltd je jedan od profesionalnih kineskih morskih bukovih semena ulja, proizvođača ulja od morske bučke, za sve što vam treba od najboljih, cijena, organske, 100% čiste, prirodne i GMP fabrike morske bučke semenovo ulje , ulje morske buke, slobodno nas kontaktirajte. I dobrodosli na veleprodaju i veliku kolicinu morskih bukovog semenskog ulja, ulje od morske buke od nas.

Hot Tags: more krkavine ulje,Tvornica ulja uljarica uljane repice, ulje u obliku ulja u nizakoj ceni, voćno ulje morske plodove, ulje morske mrlje
Srodni proizvodi
Upit
Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd
Manufacturer Add: Industrial Park in Wugong County, Xianyang City,Shaanxi Province, China.
Office Add: 21F, Tangfengguoji,No.18 Fenghuinanlu, Xi'an City, Shaanxi Province, China.
Office Tel: 86-029-89561932/86-135-7248-9476             Office Fax: 86-029-8918-9705
Email: sales@fengzusw.com                                            Skype: fengzusw